Vang skolekorps ble etablert i 1952. Vi holder til i Vang, på Hedmarken. Vi slo oss sammen med Lunden skolekorps på midten av 90-tallet og er i dag 1 av 2 skolekorps i Hamar. Vi sokner til skolene Lunden, Ingeberg, Lovisenberg og Ridabu.


Øvelsene foregår på Ridabu skole på mandagskvelder. Vi starer som aspiranter det første året. Deretter er det normalt 2 år som junior, før vi går opp til hovedkorpset. Alle 3 korps øver samtidig. Av og til spiller hovedkorps og juniorkorps sammen. Vi som spiller i korps er også medlemmer i Hamar kulturskole. Det vil si at vi har øvelse på instrumentet vårt med egen instruktør. Disse øvelsene foregår stort sett på skolen, enten i SFO-tiden eller rett etter skolen.


Vi har deltatt i et korpsutviklingssprogram de siste årene og har satset på rekrutteringen. Det har gitt resultater! I dag er vi totalt mellom 60-70 medlemmer. Vi har plass til deg også, hvis du har lyst til å spille i korps! Vil du melde deg inn i korpset eller lurer på noe før du vil melde deg inn - send oss en epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. !


Håper vi sees!:-)